Pannenkoekhuis De Veldkamp

Pannenkoekhuis De Veldkamp is een Crêperie gelegen aan Veldkampweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Pannenkoekhuis De Veldkamp in Unknown

Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp is een eigentijds en sfeervol ingericht restaurant waar al bijna 30 jaar pannenkoeken worden gebakken volgens traditionele receptuur. Er is een ruime keuze aan pannenkoeken, zowel traditioneel belegd als met eigentijdse toppings. Daarnaast biedt het restaurant ook zelfgemaakte pizza's en andere gerechten zoals schnitzel met champignonroomsaus. Het restaurant ligt aan de bosrand van Epe en is omringd door natuurlijke gebieden. Gasten kunnen genieten van een wandeling en daarna ontspannen met een kop koffie of warme chocolademelk met appeltaart. De inrichting van het restaurant is onlangs vernieuwd en er is een trendy open keuken. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderspeelhoek. Bij mooi weer is er ook een terras beschikbaar. Voor groepen tot maximaal 12 personen is er een aparte ruimte genaamd de "Jachtkamer" waar men kan dineren. Reserveren wordt aangeraden.

Wil je weten wat Pannenkoekhuis De Veldkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekhuis De Veldkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekhuis De Veldkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekhuis De Veldkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pannenkoekhuis De Veldkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekhuis De Veldkamp

Bezoekers bekeken ook