Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer

Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer is een Crêperie gelegen aan Kopermolenweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer in Unknown

De Vrolijke Boer is het restaurant van De Koperen Ezel, naast de kinderboerderij, speeltuin en ezelwandelingen. Hier kunt u binnen in het restaurant of buiten op het terras plaatsnemen. Ze bieden een speciaal all you can eat pannenkoekenarrangement aan, waarbij u twee uur lang onbeperkt pannenkoeken en drinken kunt bestellen voor €24,75. Als dessert krijgt u ook nog een ijsje. De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken en u kunt uit veel ingrediënten kiezen om uw eigen pannenkoek samen te stellen. Het is aan te raden om van tevoren een tafel te reserveren. Als u vandaag nog wilt reserveren, wordt u gevraagd om telefonisch contact op te nemen. Als u geen zin heeft in het all you can eat arrangement, biedt het menu genoeg keuze voor zowel jong als oud.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer

Bezoekers bekeken ook