Pannenkoekenhuis De Honingpot

Pannenkoekenhuis De Honingpot is een Crêperie gelegen aan Hoofdstraat 124 in Unknown.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis De Honingpot in Unknown

Welkom op de website van De Honingpot, het gezelligste Pannenkoekenhuis van de Noord Veluwe. Op deze website krijg je een indruk van het restaurant, de pannenkoeken en de aandacht voor kinderen. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken met meel van de molenaar. Volgens Vakantieveluwe.com is De Honingpot het lekkerste restaurant van de Veluwe, met tientallen soorten pannenkoeken op de kaart en de mogelijkheid om je eigen favoriete pannenkoek samen te stellen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur en de keuken sluit om 20:00 uur. Het is aanbevolen om tijdens vakanties te reserveren. Het restaurant is gesloten op bepaalde dagen in 2023/2024, maar met Kerst is het geopend vanaf 15:00 uur in shifts van 2 uur per tafel. Je kunt reserveren via de website of telefonisch. De Honingpot staat bekend om zijn ambachtelijke pannenkoeken van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis De Honingpot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis De Honingpot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis De Honingpot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis De Honingpot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pannenkoekenhuis De Honingpot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis De Honingpot

Bezoekers bekeken ook