Yogastudio “Stilte in Beweging”

Yogastudio “Stilte in Beweging” is een Yogastudio gelegen aan Grotenkampstede 32 in Unknown.

Meer informatie over Yogastudio “Stilte in Beweging” in Unknown

Yogastudio Stilte in Beweging heet je welkom in hun studio, waar ze de combinatie van Hatha- Dru- en Kashmir Yoga aanbieden om stilte, rust en zelfvertrouwen te bevorderen. Yoga wordt gezien als stilte in beweging, omdat het je meeneemt naar een plek van innerlijke stilte en bewustzijn. Het nieuwe lesseizoen begint binnenkort en er is de mogelijkheid om een proefpakket te nemen om te ontdekken of yoga iets voor jou is.

Wil je weten wat Yogastudio “Stilte in Beweging” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio “Stilte in Beweging” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio “Stilte in Beweging”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio “Stilte in Beweging” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Yogastudio “Stilte in Beweging” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio “Stilte in Beweging”

Bezoekers bekeken ook