Hakima Yoga Epe

Hakima Yoga Epe is een Yogastudio gelegen aan Lichttorenweg 12 in Unknown.

Meer informatie over Hakima Yoga Epe in Unknown

Hakima Yoga is een yoga studio gelegen in het bos van Epe. Ze bieden al 15 jaar klassieke Hatha Yoga lessen aan, maar ook Power Yoga, Yoga op maat, privélessen en bedrijfsyoga. Iedereen is welkom, ongeacht ervaring. Bij Hakima Yoga kun je kennismaken met een vorm van Yoga die ademhaling en beweging combineert. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast bieden ze ook privélessen aan die volledig op jouw wensen worden afgestemd. Er is ook een retreat op Ibiza beschikbaar. Hakima Yoga helpt je om gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren. Je kunt contact opnemen via telefoon of email om een yoga les te boeken.

Wil je weten wat Hakima Yoga Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hakima Yoga Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hakima Yoga Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hakima Yoga Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Hakima Yoga Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hakima Yoga Epe

Bezoekers bekeken ook