Pedicurepraktijk 'Voetbalans'

Pedicurepraktijk 'Voetbalans' is een Schoonheidssalon gelegen aan Koepad 28 in Unknown.

Meer informatie over Pedicurepraktijk 'Voetbalans' in Unknown

Pedicurepraktijk Voetbalans is een pedicurepraktijk die zowel vanuit een eigen praktijk als ambulant werkzaam is in Epe, Oene, Emst en Vaassen. De pedicure is aangesloten bij Provoet, een landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Ze biedt hulp bij de verzorging van voeten en behandelt veel voorkomende voetproblemen zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en likdoorns. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met diabetes, reuma en verwaarloosde-, spastische- en oudere voeten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor cliënten met deze aandoeningen. Daarnaast is de pedicure gespecialiseerd in het maken van nagelbeugels. Helaas is er op dit moment geen ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk 'Voetbalans' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk 'Voetbalans' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk 'Voetbalans'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk 'Voetbalans' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Pedicurepraktijk 'Voetbalans' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk ‘Voetbalans’

Bezoekers bekeken ook