Salon de la Rosière

Salon de la Rosière is een Schoonheidssalon gelegen aan Bongerdplein 20 in Unknown.

Meer informatie over Salon de la Rosière in Unknown

Jetske Visser is een professionele schoonheidsspecialiste die haar eigen salon genaamd Schoonheidssalon de la Rosière runt. Haar filosofie is dat de behandelingen ervoor zorgen dat de huid zelf aan het werk gaat. Ze hecht waarde aan de ambiance en de rustige sfeer van haar salon, waar klanten kunnen ontspannen en optimale resultaten kunnen behalen. Ze heeft haar opleiding tot International Beauty Therapist in Londen gevolgd en heeft jarenlange ervaring en bijscholing om de huid van haar klanten te verzorgen, te verbeteren en te verjongen. Haar werk is erkend door de Anbos en haar specialiteit elektrisch epileren komt in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekering. Jetske blijft up-to-date door meerdere keren per jaar bijgeschoold te worden, vooral met het merk Babor waarmee ze werkt. Ze maakt gebruik van nieuwe technieken zoals Micro Needling om de huid te verbeteren. Ze nodigt klanten uit om contact met haar op te nemen voor een vrijblijvend advies over een passende behandeling.

Wil je weten wat Salon de la Rosière verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de la Rosière of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de la Rosière? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de la Rosière het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Salon de la Rosière reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de la Rosière

Bezoekers bekeken ook