Kringloopwinkel woord en daad

Kringloopwinkel woord en daad is een Kringloopwinkel gelegen aan Jan Mulderstraat 37 in Unknown.

Meer informatie over Kringloopwinkel woord en daad in Unknown

De Woord en Daad winkel in Vaassen heeft een breed aanbod aan tweedehands spullen, zoals meubels, kleding, decoratie, boeken en speelgoed. De winkel draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst gaat naar een project in Ethiopië, waar jongeren een vakopleiding en begeleiding krijgen om werk te vinden. De winkel is populair bij klanten en kon in 2018 maar liefst 74.000 euro overmaken aan de stichting Woord en Daad. Vanaf 1 april is de winkel ook op zaterdag geopend. Naast het aanbod van spullen, biedt de winkel ook gratis koffie en thee aan. Ze zijn gevestigd op Jan Mulderstraat 37 in Vaassen.

Wil je weten wat Kringloopwinkel woord en daad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel woord en daad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel woord en daad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel woord en daad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Kringloopwinkel woord en daad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel woord en daad

Bezoekers bekeken ook