Kringloopcentrum Stilema

Kringloopcentrum Stilema is een Kringloopwinkel gelegen aan Aalbosweg 41 in Unknown.

Meer informatie over Kringloopcentrum Stilema in Unknown

In Deventer zijn er verschillende nieuwe initiatieven om milieubewust bezig te zijn. Zo kun je nu zelf bladcompost maken, wat goed is voor je tuin en het milieu. Daarnaast zijn er 20 fietsen gedoneerd voor taalles, waardoor mensen die moeite hebben met taal beter kunnen deelnemen aan de samenleving. Ook is er een doneerrek geplaatst voor flesjes en blikjes, zodat deze apart ingezameld kunnen worden. En er rijden nu elektrische inzamelwagens rond in Deventer, waardoor het ophalen van afval duurzamer wordt. Verder kun je meedoen aan de test 'Strak in de oranje bak', om te kijken of je afval goed scheidt. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de acties in Deventer, dan kun je je daarvoor aanmelden.

Wil je weten wat Kringloopcentrum Stilema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopcentrum Stilema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopcentrum Stilema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopcentrum Stilema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Kringloopcentrum Stilema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopcentrum Stilema

Bezoekers bekeken ook