eFXO B.V.

eFXO B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Lichttorenweg 2 in Unknown.

Meer informatie over eFXO B.V. in Unknown

eFXO heeft een op maat gemaakte software suite ontwikkeld voor FX-opties, waarmee handelaren kunnen profiteren van de beste volatiliteit op de markt. Met deze suite kunnen gebruikers verbinding maken met verschillende makelaars, waaronder Volbroker, Tullett Prebon, GFI en BGC, en als marktmaker kunnen ze verbinding maken met Digital Vega, Bloomberg, FXall, 360T, Fenics Direct of het portal van hun bank. De software suite biedt verschillende schermen, zoals RFQ (Request For Quote), waarmee gebruikers offertes kunnen aanvragen, en Broker Market, waarmee ze niet buiten de markt vallen. Met eFXO kunnen handelaren dus efficiënt en effectief handelen in FX-opties.

Wil je weten wat eFXO B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eFXO B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eFXO B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eFXO B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar eFXO B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eFXO B.V.

Bezoekers bekeken ook