eMaat

eMaat is een Softwarebedrijf gelegen aan Oranjeweg 113I in Unknown.

Meer informatie over eMaat in Unknown

eMaat biedt verschillende slimme apps om mensen te helpen hun gedrag te verbeteren en een gezonde levensstijl te bereiken. Deze apps zijn zowel voor deelnemers als professionals beschikbaar. Deelnemers kunnen de app downloaden en stap voor stap werken aan doelen zoals afvallen, gezond bewegen, stress verminderen en stoppen met roken. Ze kunnen hierbij ondersteuning krijgen van eMaat coaches of andere professionals. Voor professionals biedt eMaat oplossingen voor de zorg, scholen en het bedrijfsleven. Het platform van eMaat verzamelt geanonimiseerde data voor onderzoek en maakt gebruik van artificial intelligence en machine learning. eMaat is opgericht door een huisarts en een ondernemer en heeft als visie dat een gezonde levensstijl begint bij gezond gedrag. Ze bieden verschillende interventies en challenges, zoals een slaap challenge en een beweging challenge, en stimuleren het zelf meten van vitale functies. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor fysiotherapie, scholen en het bedrijfsleven. Als je meer wilt weten over eMaat en wat ze voor je kunnen betekenen, kun je contact met hen opnemen via het formulier op hun website.

Wil je weten wat eMaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eMaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eMaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eMaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar eMaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eMaat

Bezoekers bekeken ook