Zwem- en Sportcentrum De Koekoek

Zwem- en Sportcentrum De Koekoek is een Openbaar zwembad gelegen aan Koekoeksweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Zwem- en Sportcentrum De Koekoek in Unknown

Zwem- en Sportcentrum De Koekoek in Vaassen is een multifunctioneel sportcomplex op de Veluwe. Het complex biedt verschillende zwemmogelijkheden, zoals een wedstrijdbad en meerdere recreatiebaden, een spraypark en een sporthal. Daarnaast zijn er ook vergaderruimtes en horecagelegenheden aanwezig. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals het Twents Plat en de Popquiz XXL ter ere van het 50-jarig bestaan van De Koekoek. Op maandag en dinsdag zijn er verschillende zwemactiviteiten, zoals aquapilates, aquavitaal, banen zwemmen en zwangerschapszwemmen. Op woensdag is er onder andere baby- en peuterzwemmen en op donderdag banen zwemmen en aquajoggen. Op vrijdag is er Club AquaKids en op zaterdag en zondag is er recreatief zwemmen. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan is er een locker-actie waarbij bezoekers kans maken op leuke prijzen. Het adres van De Koekoek is Koekoeksweg 24 in Vaassen en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 0578-576122 of e-mail info@dekoekoek.nl.

Wil je weten wat Zwem- en Sportcentrum De Koekoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en Sportcentrum De Koekoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en Sportcentrum De Koekoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en Sportcentrum De Koekoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Zwem- en Sportcentrum De Koekoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwem- en Sportcentrum De Koekoek

Bezoekers bekeken ook