ZVV

ZVV is een Zwemvereniging gelegen aan Koekoeksweg 24 in Unknown.

Meer informatie over ZVV in Unknown

ZVV is een zwemvereniging die al sinds 1962 actief is in de zwemsporten waterpolo en wedstrijdzwemmen. Het doel van de vereniging is om iedereen met plezier hun sport te laten beoefenen en zich te ontwikkelen, met een goede balans tussen plezier, gezelligheid en prestatie. De vereniging draait volledig op vrijwilligers en kinderen kunnen bij ZVV zwemervaring opdoen bij de Splash-training of Minipolo, waarbij de basisvaardigheden voor waterpolo worden aangeleerd. De wedstrijdzwemmers van ZVV komen uit in de Landelijke competitie en er worden ook wedstrijden georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook de waterpoloërs van ZVV hebben een goede balans gevonden tussen plezier, prestatie en gezelligheid en spelen met een klein aantal teams in verschillende competities. Voor vragen kan er gemaild worden naar secretaris@zvv-vaassen.nl.

Wil je weten wat ZVV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZVV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar ZVV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZVV

Bezoekers bekeken ook