Zelf je trouwring maken

Zelf je trouwring maken is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Weteringdijk 111 in Unknown.

Meer informatie over Zelf je trouwring maken in Unknown

Een ring is een herinnering die je altijd bij je draagt, en je kunt deze herinnering nog persoonlijker maken door de ring zelf te smeden. Bij Arto Edelsmeden kun je onder begeleiding van een ervaren edelsmid je eigen zilveren of gouden ring maken. De prijzen beginnen bij €89,- per persoon voor een zilveren ring en €259,- per persoon voor een gouden ring. Daarnaast biedt Arto Edelsmeden ook workshops aan om trouw-, relatie- of vriendschapsringen te maken, waarbij je kunt genieten van een geheel verzorgde dag. Ook kun je tijdens een ochtend- of middagworkshop een zilveren of gouden hanger maken. Daarnaast heeft Arto Edelsmeden een webshop waar je verschillende soorten ringen, hangers, oorbellen en accessoires kunt kopen. Je kunt ook een bijzonder dagje uit cadeau geven, waarbij de ontvanger onder begeleiding van het team van Arto Edelsmeden een prachtige ring kan maken. De prijs hiervoor begint bij €25,-. De winkel van Arto Edelsmeden is gevestigd in Zwolle en de openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De workshops worden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag gegeven van 09.00 tot 16.30 uur.

Wil je weten wat Zelf je trouwring maken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zelf je trouwring maken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zelf je trouwring maken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zelf je trouwring maken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Zelf je trouwring maken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zelf je trouwring maken

Bezoekers bekeken ook