Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente

Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente is een Evangelische kerk gelegen aan Deventerstraat 85 in Unknown.

Meer informatie over Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente in Unknown

Woord & Daad is een Volle Evangelie Gemeente met als doel een dynamische en multiculturele gemeente te zijn. Ze streven ernaar om generaties samen te brengen, uit te reiken naar de verlorenen en mensen te discipelen. De liefde voor God en elkaar wordt zichtbaar gemaakt door middel van het Woord, lofprijs, aanbidding, warmte en betrokkenheid. Vanuit deze liefde willen ze mensen bij Jezus brengen en hen toerusten voor een bediening in de gemeente en samenleving, om zo de naam van God groot te maken.

Wil je weten wat Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Woord & Daad - Volle Evangelie Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woord & Daad – Volle Evangelie Gemeente

Bezoekers bekeken ook