Wonen35

Wonen35 is een Woonwinkel gelegen aan Eperweg 35 in Unknown.

Meer informatie over Wonen35 in Unknown

Krijg nu 40% korting op alle Blond Amsterdam & Bunzlau Castle producten bij aankoop van 30 euro! In de uitverkoop van Bunzlau Castle zijn onder andere een gebaksbordje, een ovaal schaaltje, een kleine mok en een soepbord te vinden. Daarnaast zijn er ook verschillende kussens verkrijgbaar, zoals de Trea kussen van Imbarro en het corduroy ronde kussen van Hkliving. Het bedrijf is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het inrichten van interieurs en biedt naast vloeren, gordijnen en behang ook meubels, verlichting en accessoires aan. De winkel werkt samen met De Weerd Schilders en ontwerpstudio Thuis om ervoor te zorgen dat klanten alles vinden wat ze nodig hebben om van hun huis een thuis te maken. Daarnaast biedt de winkel ook verschillende lampen, potten, vazen en andere accessoires aan. Schrijf je in voor e-mails om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Wil je weten wat Wonen35 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wonen35 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wonen35? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wonen35 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Wonen35 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wonen35

Bezoekers bekeken ook