Witte Berken Restaurant

Witte Berken Restaurant is een Restaurant gelegen aan Oost Ravenweg 8 in Unknown.

Meer informatie over Witte Berken Restaurant in Unknown

Het restaurant "Proef de Natuur" van het Witte Berken Natuurhotel staat dagelijks vanaf 11.30 uur klaar om gasten te verwelkomen voor lunch, diner of een drankje in de lounge of op het terras. Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoon of bericht. Het restaurant houdt rekening met allergieën en dieetwensen. Ze werken met verse en eerlijke producten uit de regio en nemen de tijd om te koken. Voor zakelijke lunches of gewoon genieten bieden ze verschillende opties. Vanaf halverwege oktober serveren ze ook wildgerechten op de Veluwe. Gasten kunnen ontspannen en bijpraten op het terras en het restaurant is ook geschikt voor het vieren van speciale gelegenheden.

Wil je weten wat Witte Berken Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Witte Berken Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Witte Berken Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Witte Berken Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Witte Berken Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Witte Berken Restaurant

Bezoekers bekeken ook