Witte Berken Natuurhotel

Witte Berken Natuurhotel is een Hotel gelegen aan Oost Ravenweg 8 in Unknown.

Meer informatie over Witte Berken Natuurhotel in Unknown

In het Natuurhotel Witte Berken op de Veluwe, midden in de bossen in Epe, kunnen buitenmensen en levensgenieters genieten van luxe en comfort. Het hotel biedt verschillende arrangementen, waaronder een 2-daags, 3-daags en 4-daags arrangement, evenals een speciaal Kerst Arrangement voor 2023. In het restaurant van het hotel kan men genieten van heerlijke gerechten gemaakt van verse en eerlijke producten uit de natuur. Het tuinterras biedt de mogelijkheid om bij te praten en te ontspannen, terwijl de loungebar een breed scala aan drankjes aanbiedt. Het hotel biedt ook vergadermogelijkheden en is een ideale locatie voor het vieren van speciale gelegenheden. De filosofie van het hotel is om in harmonie met de natuur te leven en zorg te dragen voor de wereld om ons heen. Het hotel heeft een Green Key Goud certificatie ontvangen voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamers, waaronder de Deluxe Kamer, Deluxe Tuinkamer met Terras, Deluxe Kamer met Sauna en Deluxe Familiekamer met Kinderkamer.

Wil je weten wat Witte Berken Natuurhotel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Witte Berken Natuurhotel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Witte Berken Natuurhotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Witte Berken Natuurhotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Witte Berken Natuurhotel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Witte Berken Natuurhotel

Bezoekers bekeken ook