Wissel Bouw BV

Wissel Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Blekersweg 16a in Unknown.

Meer informatie over Wissel Bouw BV in Unknown

Wissel Bouw is een allround bouwbedrijf in Epe dat al meer dan 50 jaar bestaat. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf staat bekend om hun betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Ze hebben ervaring met verschillende soorten verbouwingen en bieden ook bouwkundige inspecties aan. Wissel Bouw is een familiebedrijf dat in de jaren 90 is overgenomen door zoon Arend Jan Vijge. Momenteel werken er zeven medewerkers bij het bedrijf, die allemaal dezelfde visie delen: kennis en kunde combineren met plezier in het werk. Ze hebben recentelijk verschillende projecten uitgevoerd, waaronder de verbouwing van een keuken, de renovatie van een appartement en het plaatsen van een dakkapel. Voor meer informatie over hun projecten kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Wissel Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wissel Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wissel Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wissel Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Wissel Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Wissel Bouw BV

Bezoekers bekeken ook