Winkel Gosschalk

Winkel Gosschalk is een Slagerij gelegen aan Kweekweg, 3A in Unknown.

Meer informatie over Winkel Gosschalk in Unknown

Aan de gevel van de slachterij van Gosschalk in Epe prijkt een bronzen Spaanse stier op ware grootte. Dit kunstwerk is in opdracht van de familie Gosschalk gemaakt door een Amsterdamse kunstenaar. De stier symboliseert de waarden van het bedrijf, namelijk stoer, fier, dynamisch en robuust. Hoewel de stier niets te maken heeft met het vee dat geslacht wordt bij Gosschalk, draait het hier om de uitstraling. De kunstenaar heeft de stier zo gemaakt zoals hij er in zijn oorspronkelijke staat uitziet: fier, stoer en met horens. Leveranciers kunnen de slachterij vinden op Oenerweg 2-4 in Epe, Nederland.

Wil je weten wat Winkel Gosschalk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winkel Gosschalk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winkel Gosschalk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkel Gosschalk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Winkel Gosschalk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winkel Gosschalk

Bezoekers bekeken ook