Wereldwinkel Epe

Wereldwinkel Epe is een Cadeauwinkel gelegen aan Pastoor Somstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Wereldwinkel Epe in Unknown

Wereldwinkel Epe is een fairtrade cadeauwinkel die originele cadeaus uit andere culturen verkoopt. Ze hebben een breed assortiment aan producten, waaronder een mand van zeegras voor €44,95, dierenbeelden zoals een kat, olifant tuinbol, konijn en kip, een tas met uilenprint voor €29,95, een keramiek beeld voor €199,95, en bronzen beelden in zittende en staande positie voor respectievelijk €119,95 en €86,95. Daarnaast hebben ze ook Kazuri-producten. Wereldwinkel Epe hecht veel waarde aan eerlijke vergoedingen voor de producenten en respect voor mens en milieu. Je kunt je inschrijven op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Wereldwinkel Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Wereldwinkel Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Epe

Bezoekers bekeken ook