Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen

Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen is een Kerk gelegen aan Deventerstraat 36 in Unknown.

Meer informatie over Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen in Unknown

De Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen (VGV) is een vereniging die het vrijzinnig gedachtegoed wil behouden en versterken in Vaassen en omgeving. Ze bieden onderdak aan iedereen die zich thuis voelt in een geloofsgemeenschap die ruimte biedt voor eigentijds geloven. De vereniging is lid van de Vereniging van Vrijzinnige Protestanten in Nederland (VVP). Er worden rechtstreekse uitzendingen gedaan vanuit hun kerkje en op de Nieuwspagina is het programma en de activiteiten te vinden. Het Kerkje aan de Deventerstraat 36 in Vaassen is een ontmoetingsplaats voor iedereen met interesse in religie en cultuur.

Wil je weten wat Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen

Bezoekers bekeken ook