Vos Civiele Techniek

Vos Civiele Techniek is een Aannemer voor bestrating gelegen aan Duisterestraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Vos Civiele Techniek in Unknown

Vos Civiele Techniek is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in grond-, weg- en waterbouw. Ze bieden diensten aan zoals grondwerk, rioleringswerkzaamheden, lasergestuurd egaliseren, straatwerk, railinfra en hovenierswerk. Het bedrijf hecht veel waarde aan partnership en kan door de kleine organisatie persoonlijke aandacht bieden. Ze zijn momenteel bezig met verschillende projecten, zoals het leggen van terrassen en paden rondom een woning in Epe, het grondwerk bij een bedrijfshal in Apeldoorn en het straatwerk rondom boswoningen bij RCN de Jagerstee. Ze voeren ook rioolwerkzaamheden uit in Dronten en zijn de infra-aannemer van PlanVisie bij een bedrijfsterrein in Nunspeet. Het bedrijf is ook actief op social media en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier.

Wil je weten wat Vos Civiele Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vos Civiele Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vos Civiele Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vos Civiele Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Vos Civiele Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vos Civiele Techniek

Bezoekers bekeken ook