Van Santen Schilderwerken B.V.

Van Santen Schilderwerken B.V. is een Schilder gelegen aan Radeweg 19 in Unknown.

Meer informatie over Van Santen Schilderwerken B.V. in Unknown

Sinds 1953 is (Ps) een professionele partner in schilderprojecten. Ze zijn gespecialiseerd in projectmatig schilderen en hebben een team van ervaren premium schilders die kwaliteitsschilderwerk leveren op tijd. Ze zijn al tientallen jaren de nieuwbouwschilder en vaste partner van projectontwikkelaars en bouwbedrijven in Gelderland en Flevoland. Ze hebben veel nieuwbouwwoningen en appartementen zowel binnen als buiten geschilderd in verschillende nieuwbouwwijken in de regio. Ze werken proactief samen met uitvoerders en begrijpen dat de voortgangsplanning en opleverdatum van een nieuwbouwwoning belangrijk zijn. Ze zijn ook gespecialiseerd in onderhoudswerk voor particulieren, Vve's, woningbouwverenigingen en verhuurders van vastgoed. Hun werkgebied bevindt zich voornamelijk in Midden-Nederland, waar ze zowel nieuwbouwprojecten als onderhoudswerk uitvoeren. Ze zijn gespecialiseerd in zowel seriematige nieuwbouw als maatwerk voor verbouwingen of onderhoud.

Wil je weten wat Van Santen Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Santen Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Santen Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Santen Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Van Santen Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Santen Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook