Van Norel Bouwgroep

Van Norel Bouwgroep is een Bouwbedrijf gelegen aan Brinkgreverweg 32 in Unknown.

Meer informatie over Van Norel Bouwgroep in Unknown

Samen met de Van Norel Bouwgroep heeft Ernst Takkenberg, algemeen directeur, één van de mooiste projecten van Nederland gerealiseerd: Florin Epe. Dit project bestaat uit 25 luxe appartementen met lounge, gelegen op een prachtige locatie in Epe. Van Norel heeft laten zien dat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze komen hun afspraken na, bouwen zorgvuldig en netjes met oog voor detail, en denken proactief mee met hun opdrachtgever. De communicatie met de medewerkers verliep soepel en prettig. Ernst Takkenberg beveelt Van Norel Bouwgroep dan ook van harte aan. Daarnaast worden er in de tekst ook nog een aantal recente projecten genoemd, zoals de nieuwbouw van een sportcomplex in Almelo, 13 appartementen in Isendoorn Vaassen, een hotel in Berendonck Wijchen en appartementen, studio's en bedrijfsunits in STAAL Deventer.

Wil je weten wat Van Norel Bouwgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Norel Bouwgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Norel Bouwgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Norel Bouwgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Van Norel Bouwgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Norel Bouwgroep

Bezoekers bekeken ook