van der Waag Fotografie

van der Waag Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Troelstrastraat 46 in Unknown.

Meer informatie over van der Waag Fotografie in Unknown

Mariska van der Waag is een fotograaf gevestigd in Epe en omgeving. Nadat ze in 2019 verhuisde naar de Veluwe, ontdekte ze de schoonheid van de natuur en besloot ze zich te specialiseren in het vastleggen van waardevolle momenten op foto's. Haar passie voor fotografie werd versterkt toen ze tijdens de lockdown een camera cadeau kreeg van haar man. Ze begon te oefenen met het fotograferen van haar kinderen en besloot vervolgens ook anderen te fotograferen om haar vaardigheden te verbeteren. Mariska heeft haar eigen stijl ontwikkeld, waarbij ze een combinatie van geposeerde en spontane foto's maakt die een verhaal vertellen. Ze biedt verschillende soorten fotoshoots aan, zowel op locatie als bij mensen thuis. Mariska heeft al veel mensen blij kunnen maken met haar foto's en hoopt dit nog lang te kunnen doen. Bezoek haar website voor meer informatie en om haar portfolio te bekijken.

Wil je weten wat van der Waag Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van der Waag Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van der Waag Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van der Waag Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar van der Waag Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van der Waag Fotografie

Bezoekers bekeken ook