Urker Vishandel Kramer

Urker Vishandel Kramer is een Viswinkel gelegen aan Hoofdstraat 123 in Unknown.

Meer informatie over Urker Vishandel Kramer in Unknown

De Urker vishandel is gespecialiseerd in heerlijke verse vis van hoge kwaliteit. De familie Kramer heeft een lange traditie in de visserij en werkt voornamelijk met dagverse vis die dezelfde ochtend op Urk is verwerkt. Ze bieden een breed scala aan visproducten, waaronder feest- en verjaardagshapjes, sashimi en sushi, gebakken vis, gerookte vis en schaal- en schelpdieren. Enkele van hun favorieten zijn onder andere een visschotel, gerookte makreel, warm gerookte zalmmootjes en kabeljauw lekkerbekjes. Ze bezorgen ook verse vis bij u thuis. Neem contact op met De Urker Vishandel voor meer informatie over hun producten.

Wil je weten wat Urker Vishandel Kramer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Urker Vishandel Kramer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Urker Vishandel Kramer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Urker Vishandel Kramer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Urker Vishandel Kramer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Urker Vishandel Kramer

Bezoekers bekeken ook