Twins sisters in hair

Twins sisters in hair is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 17 in Unknown.

Meer informatie over Twins sisters in hair in Unknown

In 2005 begonnen Alice, Diëlle en Linda kapsalon Twins in Oene. Na een jaar voegde Angel zich bij het team en al snel werd de ruimte te klein. In 2007 verhuisden ze naar hun huidige kapsalon aan de Dorpsstraat en werd het team uitgebreid met Rianne, Monique, Wendy, Rosan, Dione en Maud. Twins is een gezellige dames en heren salon voor jong en oud. Ze werken met plezier en liefde voor hun vak en vinden de wens van de klant erg belangrijk. Ze geven graag persoonlijk advies en passende behandelingen, zodat klanten tevreden de deur uitgaan. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, föhnen, kleurbehandelingen, permanent, visagie en bruidskapsels. Ze hebben ook vacatures voor leerlingen en zoeken gemotiveerde en spontane mensen om in hun drukke salon te werken. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Twins sisters in hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twins sisters in hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twins sisters in hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twins sisters in hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Twins sisters in hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twins sisters in hair

Bezoekers bekeken ook