Toys2Move

Toys2Move is een Speelgoedwinkel gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Toys2Move in Unknown

Toys2move verkoopt verantwoord (Psycho)Motorisch spel- &bewegingsmateriaal, gericht op de ontwikkeling van het hele kind. Ze hebben een breed assortiment aan speelgoed dat de ontwikkeling bij kinderen stimuleert en ook een meerwaarde heeft. Ze richten zich op verschillende doelgroepen, zoals kindertherapeuten, kindercoaches, kinderartsen, kinderpsychologen, kinderfysiotherapeuten, ggz-instellingen, kinderdagverblijven, scholen, BSO's, sportverenigingen, instellingen voor ouderenzorg en ouders. Ze hebben het spel- en bewegingsmateriaal onderverdeeld in verschillende ontwikkelingsgebieden, zodat je direct het leukste speelgoed te zien krijgt. Ook voor volwassenen en ouderen hebben ze geschikt bewegingsmateriaal. Ze bieden advies op maat en denken graag mee met bijvoorbeeld het inrichten van een speel lokaal of schoolplein. Ze hebben ook een pagina met producten die helpen actiever en gezonder te zijn in werk, gezin en voor jezelf. Verzending is mogelijk en bij besteding vanaf €65,- is de verzending gratis. Je kunt contact opnemen via de website.

Wil je weten wat Toys2Move verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toys2Move of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toys2Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toys2Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Toys2Move reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toys2Move

Bezoekers bekeken ook