Tolsma Beheer B.V.

Tolsma Beheer B.V. is een Stukadoorsbedrijf gelegen aan Lange Veenteweg 24-A in Unknown.

Meer informatie over Tolsma Beheer B.V. in Unknown

Frans Stukwerk biedt wandenafwerking aan op basis van een natuurpleister met een verweerde uitstraling. Deze afwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast bieden ze ook lijstwerk en rozetten aan in verschillende soorten en maten. Voor een gladde afwerking van de wanden kun je kiezen voor Italiaans stucwerk, dat wordt aangebracht met kleine pleisterspanen en watergedragen verven. Dit geeft een marmereffect en is ook geschikt voor natte ruimtes. Tot slot bieden ze ook Chinees Katoen Sierpleister aan, een combinatie van verschillende kleuren en variaties van katoen op natuurlijke basis.

Wil je weten wat Tolsma Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tolsma Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tolsma Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tolsma Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Tolsma Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tolsma Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook