TC Veluwe Epe

TC Veluwe Epe is een Sportclub gelegen aan Wachtelenbergweg 13 in Unknown.

Meer informatie over TC Veluwe Epe in Unknown

TC Veluwe fietst elke dinsdagavond van begin april tot eind september op de racefiets. Er worden trainingen gegeven in drie groepen op verschillende niveaus, waarbij de veiligheid erg belangrijk is. Elke groep heeft een wegkapitein die de route bepaalt en toeziet op een gedisciplineerde manier van fietsen. Er zijn meer dan 50 verschillende routes beschikbaar, met afstanden variërend van 35 tot 80 kilometer. De trainingen starten om 18:30 uur vanuit het centrum van Epe. Het principe "samen uit, samen thuis" wordt gehanteerd.

Wil je weten wat TC Veluwe Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TC Veluwe Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TC Veluwe Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TC Veluwe Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar TC Veluwe Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TC Veluwe Epe

Bezoekers bekeken ook