Tandarts Goossens

Tandarts Goossens is een Tandartspraktijk gelegen aan Molenstraat 15, 1e verdiepin in Unknown.

Meer informatie over Tandarts Goossens in Unknown

Helaas is de bereikbaarheid van Tandarts Goossens beperkt, omdat ze geen full-time receptioniste hebben. Ze proberen wel om de telefoon tussen half negen en twaalf uur te beantwoorden, maar op andere tijden staat het antwoordapparaat aan. Gelukkig hebben ze wel iemand toegevoegd aan het team en verdeelt hun telefooncomputer de drukte beter. Verder wordt uitgelegd hoe je tandsteen zelf kunt verminderen en wat de voordelen van tandsteen zijn. Ook wordt besproken wat je moet doen als je het gevoel hebt dat een tand met een ontsteking er beter uit kan. Daarnaast wordt benadrukt dat een gezond gebit belangrijk is en dat het eten van meer vitamines en mineralen hieraan kan bijdragen. Verder wordt oil pulling als een bewezen remedie tegen tandvleesontsteking en slechte adem genoemd. Ook wordt uitgelegd wat je moet doen als een noodkroon loslaat en worden tips gegeven voor verantwoord snacken. Daarnaast wordt besproken wat te doen bij last van een verstandskies en hoe je slim kunt snoepen. Ten slotte wordt vermeld dat Tandarts Goossens aangesloten is bij het KOM en worden de 10 beloftes van het KOM genoemd. Er wordt ook verwezen naar Infomedics voor betalingsregelingen en het beheren van nota's.

Wil je weten wat Tandarts Goossens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Goossens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Goossens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Goossens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Tandarts Goossens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Goossens

Bezoekers bekeken ook