t Kappershues

t Kappershues is een Kapper gelegen aan Molenstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over t Kappershues in Unknown

t Kappershues is een kapsalon in Vaassen waar kwaliteit voorop staat. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren, omvormen en bruids- en feestkapsels. Helaas moeten ze vanwege de coronamaatregelen voor de derde keer de deuren sluiten, waardoor alle afspraken tot 14 januari 2022 komen te vervallen. Ze hebben aangepaste openingstijden om telefonisch te bereiken. Daarnaast zijn ze gesloten in week 32 vanwege de zomervakantie. Het team van 't Kappershues biedt ook de mogelijkheid om producten en haarkleuringen aan huis te bezorgen. Ze hopen hun klanten zo snel mogelijk weer in de kapsalon te kunnen verwelkomen. De openingstijden variëren per dag, dus het is aan te raden om de website te raadplegen voor de specifieke tijden. De kapsalon is gevestigd aan de Molenstraat 3 in Vaassen.

Wil je weten wat t Kappershues verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kappershues of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kappershues? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kappershues het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar t Kappershues reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kappershues

Bezoekers bekeken ook