SVA Emst

SVA Emst is een Turncentrum gelegen aan Dominee van Rhijnstraat 69 in Unknown.

Meer informatie over SVA Emst in Unknown

Sportvereniging SVA bestaat al meer dan 50 jaar en biedt sportmogelijkheden voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. Ze hebben verschillende lessen, zoals KidsFit voor kinderen van 4 tot 12 jaar, Fitness/Dance waarbij je op muziek je conditie verbetert, JumpingFit waarbij je op een trampoline een full body workout doet, Fitness Heren voor mannen die hun conditie willen verbeteren, Zumba waarbij je op Zuid-Amerikaanse beats werkt aan je flexibiliteit en conditie, en ZitFit waarbij je op muziek in een groep kunt bewegen. Ze bieden ook een maand gratis sporten aan voor wie het eens wil proberen. Daarnaast introduceren ze ook JumpingFit, een dynamische oefening die het uithoudingsvermogen verhoogt en rugproblemen voorkomt. JumpingFit is effectiever dan joggen en ontlast de gewrichten. Beginners kunnen gemakkelijk de sprongen en technieken leren en plezier hebben tijdens de workout. De sportlocatie is de Hezebrink in Emst.

Wil je weten wat SVA Emst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVA Emst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVA Emst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVA Emst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar SVA Emst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVA Emst

Bezoekers bekeken ook