Studio Fit4You

Studio Fit4You is een Personal trainer gelegen aan Klimtuin 52 in Unknown.

Meer informatie over Studio Fit4You in Unknown

Studio Fit4You is een personal trainingsstudio in Epe, gerund door Isabelle Scheffel. Ze bieden verschillende trainingen aan, waaronder personal training, personal training voor mensen die hersteld zijn van kanker, duo training en small group training. Er zijn abonnementen beschikbaar voor verschillende trainingsvormen en frequenties. De studio volgt alle coronarichtlijnen en zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving. Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek kun je contact opnemen met Studio Fit4You.

Wil je weten wat Studio Fit4You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Fit4You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Fit4You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Fit4You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Studio Fit4You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Fit4You

Bezoekers bekeken ook