Sportvereniging Vaassen

Sportvereniging Vaassen is een Voetbalclub gelegen aan Woestijnweg 67 in Unknown.

Meer informatie over Sportvereniging Vaassen in Unknown

Sportvereniging Vaassen is een voetbalclub met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1920. De club heeft een sterke clubfundering bestaande uit gepassioneerde vrijwilligers en sponsoren. Ze spelen met een eigen karakteristieke speelstijl en iedereen is welkom om dit te ervaren, zowel als kompaan of sportieve rivaal. Op 10 november 2023 vindt er een Glow in the Dark voetbalevenement plaats, waarbij kinderen van 4 tot 6 jaar de velden opgaan onder begeleiding van schmink, glowsticks en muziek van de Tornado DJ. Dit evenement was vorige keer een groot succes en zal ongetwijfeld weer een leuke avond worden. Daarnaast heeft de club ook nieuws over nieuwe sponsors en de Club van 100 die ervoor heeft gezorgd dat de geluidsinstallatie in de kantine weer optimaal kan functioneren.

Wil je weten wat Sportvereniging Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Sportvereniging Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Vaassen

Bezoekers bekeken ook