Slagerij Ter Weele B.V.

Slagerij Ter Weele B.V. is een Slagerij gelegen aan Houtweg 8 in Unknown.

Meer informatie over Slagerij Ter Weele B.V. in Unknown

Slagerij Ter Weele is een ambachtelijke, zelfslachtende meesterslager met twee slagerijen in Oene en Emst. Ze hebben ook een slachthuis en bieden diensten aan voor horeca en catering. Het bedrijf staat bekend om hun pure ambacht en aandacht voor het vak, met meer dan 50 jaar ervaring. Ze hebben een passie voor het beste vlees, dieren en de Veluwe. Als zelfslachtende slager en erkende meesterslager bieden ze alleen de beste kwaliteit. Ze selecteren, slachten en verwerken het vlees en wild zelf, en het meeste vlees komt van de Veluwe. Het bedrijf is trots op hun erkenning en rijke historie als familiebedrijf. Klanten kunnen terecht in de winkels in Oene en Emst, of online bestellen via de webwinkel. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden en bieden een goede service.

Wil je weten wat Slagerij Ter Weele B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Ter Weele B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Ter Weele B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Ter Weele B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Slagerij Ter Weele B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Ter Weele B.V.

Bezoekers bekeken ook