Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V.

Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. is een Slagerij gelegen aan Hoofdweg 55 in Unknown.

Meer informatie over Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. in Unknown

Slagerij Ter Weele is een bekende ambachtelijke meesterslager op de Veluwe en omstreken. Ze hebben twee slagerijen, een slachthuis en bieden diensten voor horeca en catering. Met ruim 50 jaar ervaring in het slagersvak en een passie voor het beste vlees, dier en de Veluwe, bieden ze alleen de beste kwaliteit. Ze selecteren, slachten en verwerken het vlees en wild zelf, waardoor ze niet alleen topkwaliteit en de beste smaak kunnen garanderen, maar ook weten waar de dieren vandaan komen en hoe ze geleefd hebben. Bijna al het vlees komt van de Veluwe en ze zijn trots op hun erkenning als branche erkende meesterslager en hun rijke historie als familiebedrijf. Je kunt ze bezoeken in hun winkels in Oene en Emst of online bestellen via hun webwinkel.

Wil je weten wat Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij G. ter Weele & Zoon B.V.

Bezoekers bekeken ook