Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones'

Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' is een Snackbar gelegen aan Verbindingsweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' in Unknown

Bij "Shoarmahuis en cafétaria De Barones" in Epe kun je terecht voor de lekkerste shoarma en heerlijke snacks. Je kunt je bestelling afhalen of laten bezorgen. Bezorgen kost €2,50, maar boven de €20 zijn er geen bezorgkosten. Vanwege de corona-regels is het momenteel alleen mogelijk om te bestellen en af te halen. De openingstijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Het adres is Verbindingsweg 20, 8161 CC Epe. Je kunt telefonisch contact opnemen via 0578-844003 of mailen naar shoarmahuisdebarones@gmail.com. Verder kun je de Facebookpagina van Shoarmahuis De Barones liken op www.facebook.com/shoarmahuisdebarones.

Wil je weten wat Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Shoarmahuis/Cafetaria 'Bij de Barones' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shoarmahuis/Cafetaria ‘Bij de Barones’

Bezoekers bekeken ook