Sher Barbers in Epe

Sher Barbers in Epe is een Kapper gelegen aan Marktplein 16 in Unknown.

Meer informatie over Sher Barbers in Epe in Unknown

Sher Barbers is een kapperszaak in Epe met ervaren heren kappers die waarde hechten aan detail en kwaliteit. Ze combineren vakmanschap en kwaliteit om te zorgen voor tevreden klanten. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden ze een ultieme "lifestyle" barbershop waar je terecht kunt voor het knippen van je haar, het trimmen of scheren van je baard en het knippen van je kinderen. Bij Sher Barbers kun je genieten van een gratis kopje Starbucks koffie en een gezellig praatje. Ze bieden een breed scala aan knipstijlen en technieken tegen realistische prijzen. De professionele barbiers zijn gespecialiseerd in elk haartype en lengte en helpen je bij het bereiken van je gewenste kapsel. De openingstijden zijn op maandag van 11:00 tot 18:00, dinsdag van 12:00 tot 19:00, woensdag en donderdag van 09:00 tot 18:00, vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 18:00. Op zondag is de zaak gesloten.

Wil je weten wat Sher Barbers in Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sher Barbers in Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sher Barbers in Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sher Barbers in Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Sher Barbers in Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sher Barbers in Epe

Bezoekers bekeken ook