Salon Schoonheid

Salon Schoonheid is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Oenerweg 26 in Unknown.

Meer informatie over Salon Schoonheid in Unknown

Mijn naam is Kim Brummel-Martens en ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en kapster. Mijn salon, Salon Schoonheid, is gevestigd aan de Oude Oenerweg 26 in Epe. In mijn salon kunt u terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van schoonheid en haarverzorging. Of u nu een uitgebreide gezichtsbehandeling wilt of gewoon uw haren wilt knippen, bij mij bent u aan het juiste adres. Daarnaast bied ik ook lichaamsmassages en visagie aan voor speciale gelegenheden. Bij Salon Schoonheid staat kwaliteit, aandacht en rust hoog in het vaandel. Ik werk daarom alleen op afspraak en beantwoord mijn telefoon niet tijdens de behandelingen. Als u mij belt en mijn voicemail inspreekt, betekent dit waarschijnlijk dat iemand geniet van een ontspannende behandeling. Als u een afspraak wilt maken, kunt u mij een e-mail sturen of mijn voicemail inspreken en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je weten wat Salon Schoonheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Schoonheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Schoonheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Schoonheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Salon Schoonheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Salon Schoonheid

Bezoekers bekeken ook