Restaurant De Veluwse Berg

Restaurant De Veluwse Berg is een Restaurant gelegen aan Eperweg 55 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant De Veluwse Berg in Unknown

Bij restaurant De Veluwse Berg kunt u genieten van het beste van de internationale keuken. Ze bieden een uitgebreide variatie aan huisgemaakte en vers bereide gerechten, zoals wokgerechten, barbecue en grill. Het saladebuffet is uitgebreid en er zijn ook heerlijke Aziatische gerechten beschikbaar. Voor visliefhebbers zijn er gerechten zoals sliptong en zalm, en voor vleesliefhebbers zijn er diverse vleessoorten, zoals biefstuk, kip, hertenbiefstuk en entrecote. De ingrediënten en gerechten worden zoveel mogelijk lokaal en biologisch gekozen. Voor kinderen zijn er huisgemaakte frieten en andere lekkernijen beschikbaar. Bij het All Inclusive arrangement is al het eten en drinken inbegrepen, van frisdrank en sap tot wijn, koffie, thee en bier. U betaalt een vast bedrag voor de tijdsduur van uw verblijf. Het restaurant is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid, een aparte speelzaal voor kinderen en is geopend op alle feestdagen. Er is airconditioning aanwezig en het restaurant biedt ook mogelijkheden voor familiefeesten, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten en heeft vacatures. Het restaurant bevindt zich aan de noordzijde van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle.

Wil je weten wat Restaurant De Veluwse Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Veluwse Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Veluwse Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Veluwse Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Restaurant De Veluwse Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Restaurant De Veluwse Berg

Bezoekers bekeken ook