Restaurant De Veldhoeve

Restaurant De Veldhoeve is een Restaurant gelegen aan Dellenweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant De Veldhoeve in Unknown

Restaurant De Veldhoeve is een sfeervolle boerderij gelegen in Epe. Ze zijn gesloten op maandag en donderdag, en op dinsdag is het restaurant exclusief gereserveerd voor Rotary en Probus. De andere dagen zijn ze geopend vanaf 17.30 uur, en op zondag vanaf 13.00 uur. Reserveren wordt aangeraden om teleurstelling te voorkomen. Op de menukaart staan heerlijke a la carte gerechten en een menu van drie gangen. Er is ook een gerecht dat regelmatig wisselt, genaamd "De tip van André". De gerechten worden ambachtelijk bereid in eigen keuken en er wordt veel samengewerkt met lokale leveranciers. Het restaurant kijkt ernaar uit om gasten te ontvangen en adviseert om telefonisch te reserveren.

Wil je weten wat Restaurant De Veldhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Veldhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Veldhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Veldhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Restaurant De Veldhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Veldhoeve

Bezoekers bekeken ook