Restaurant De Ossenstal

Restaurant De Ossenstal is een Restaurant gelegen aan Ossenweg 10 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant De Ossenstal in Unknown

In het bosgebied van Epe ligt Restaurant De Ossenstal, een uniek gebouw in een prachtige omgeving. Het restaurant bevindt zich op een stukje Veluwe in het natuurgebied 't Eperholt, dat rijk is aan cultuur, natuur en historie. Het gebied heeft bossen, heidevelden en vennen waar veel bijzondere planten- en diersoorten te vinden zijn. Het restaurant was oorspronkelijk een ossenstal waar toeristen konden uitrusten en iets eten en drinken terwijl ze genoten van de omgeving. In 1947 werd de ossenstal verbouwd tot theeschenkerij De Ossenstal. Vanuit het restaurant kun je mooie wandelingen maken en onderweg genieten van een wandelpakket. Daarnaast biedt het restaurant specials aan, zoals een high tea en seizoensgebonden gerechten en dranken. Het restaurant is geopend van november tot en met februari op dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Van maart tot en met oktober is het restaurant alle dagen geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant De Ossenstal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Ossenstal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Ossenstal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Ossenstal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Restaurant De Ossenstal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Restaurant De Ossenstal

Bezoekers bekeken ook