Repeat

Repeat is een Personal trainer gelegen aan Pastoor Somstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Repeat in Unknown

Bij Repeat Personal Training kun je kiezen uit verschillende trainingsprogramma's, zoals Small Group Training, Circuittraining, Specials en Personal Training. Klanten zijn enthousiast over trainer Remco Klompstra en zijn deskundige begeleiding. Er worden positieve ervaringen gedeeld, waarin wordt benadrukt dat Remco bevlogen is en resultaatgericht werkt. Daarnaast worden er regelmatig berichten geplaatst over recente activiteiten, zoals conditietraining en buitentraining. Als je echt resultaat wilt behalen, wordt Personal Training aangeraden, waarbij je intensief samenwerkt met een trainer en gemotiveerd blijft. De contactgegevens van Repeat Personal Training zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Repeat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Repeat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Repeat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Repeat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Repeat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Repeat

Bezoekers bekeken ook