Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR

Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR is een Kapper gelegen aan Enkweg 45 in Unknown.

Meer informatie over Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR in Unknown

Bij deze kapper kun je voor slechts € 9,95 per maand terecht! De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook op andere tijden een afspraak maken. Let op: de kapper is niet verantwoordelijk voor het verlies van waardevolle spullen zoals telefoons, jassen, tassen, sieraden en brillen. Ook is het verstandig om sieraden af te doen tijdens de behandeling, omdat deze kunnen verdwijnen in handdoeken of wasbakken. Er is een vacature voor 2022/2023, meer informatie hierover is te vinden op de website. Daarnaast is er ook een webshop en kun je de kapper beoordelen. De openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn van 9.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur en op zondag is de kapper gesloten.

Wil je weten wat Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puur huid haar en voeten,voeding, Academie PUUR

Bezoekers bekeken ook