Priscilla's Haarsalon

Priscilla's Haarsalon is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 195 in Unknown.

Meer informatie over Priscilla's Haarsalon in Unknown

Helaas neemt Priscilla's Haarsalon sinds 1 januari 2023 geen nieuwe klanten meer aan voor knip- en kleurbehandelingen. Voor klachten met betrekking tot haar en hoofdhuidproblemen kunnen klanten nog wel contact opnemen. Het is alleen mogelijk om een online afspraak te maken als het e-mailadres al bekend is in het systeem van de salon. De openingstijden en contactgegevens van Priscilla's Haarsalon zijn te vinden op de website. Het adres is Hoofdstraat 195, 8162AH Epe en het telefoonnummer is 0578-842319. Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar Priscillashaarsalon@hotmail.com.

Wil je weten wat Priscilla's Haarsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Priscilla's Haarsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Priscilla's Haarsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Priscilla's Haarsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Priscilla's Haarsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Priscilla’s Haarsalon

Bezoekers bekeken ook