Prins Care

Prins Care is een Massagetherapeut gelegen aan Jan Mulderstraat 2A, 2e Etage in Unknown.

Meer informatie over Prins Care in Unknown

Welkom bij Prins Care Massage & Wellness, waar therapeutische, ontspannende en wellness massages en belevenissen worden aangeboden. Teunie Prins-Gerritsen is de eigenaar van Prins Care en zij hecht veel waarde aan aandacht, rust en maatwerk. Op de website van Prins Care kun je ontdekken wat zij allemaal te bieden hebben en gebruik maken van de kansen en mogelijkheden. Daarnaast vertelt Teunie op haar Prins Care Blog graag over het leven, je lijf, verzorging en welzijn. Ze deelt tips over hoe je de winter betaalbaar kunt houden en vertelt over haar persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van een cursus voetreflexologie in één dag. Ook worden er evenementen georganiseerd, zoals het Kerst Event. Prins Care is ook leverancier van producten voor massage, wellness en beauty thuis. Vanaf 2022 kunnen er boekingen worden gemaakt en Teunie benadrukt dat december de maand van geven is. Op de social media kanalen van Prins Care, prinscare, kun je meer informatie vinden.

Wil je weten wat Prins Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Prins Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins Care

Bezoekers bekeken ook