Praktijk voor Rust en Energie

Praktijk voor Rust en Energie is een Schoonheidssalon gelegen aan Fazantstraat 43 in Unknown.

Meer informatie over Praktijk voor Rust en Energie in Unknown

Even een moment voor jezelf. Dat is wat Praktijk voor Rust en Energie je biedt. Als drukke moeder vergeet je soms om goed voor jezelf te zorgen. Maar wanneer je zelf uitgerust en opgeladen bent, kun je ook beter voor anderen zorgen. Daarom is het belangrijk om nu een massage of gezichtsbehandeling te plannen. Rita Heesen, de eigenaresse van de praktijk, heeft als passie om je te laten ontspannen. Of het nu gaat om een massage met warme olie of een huidverbeterende gezichtsbehandeling met natuurlijke Weleda producten, het resultaat is altijd dat je vol energie en ontspannen naar huis gaat. Rita biedt verschillende behandelingen aan, zoals klankschaalmassages, hot stone massages en Weleda behandelingen. Ook kun je bij haar terecht voor anti-aging behandelingen en diverse gezichtsbehandelingen. Naast deze behandelingen biedt Praktijk voor Rust en Energie ook het Flowee ontspannings ritueel aan, waarbij je op een acupressuurmat ligt en verschillende drukpunten worden geactiveerd. Op de prijslijst kun je de verschillende behandelingen en hun duur vinden. Klanten van Rita zijn erg tevreden en ervaren haar als professioneel, helend, puur, zacht en zorgzaam. Wil je een afspraak maken? Dan kun je mailen of bellen naar Rita. Let op: afspraken maken of verzetten kan alleen telefonisch of per mail, niet via WhatsApp, messenger of sms. De praktijk is gevestigd in Vaassen en de openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van.

Wil je weten wat Praktijk voor Rust en Energie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Rust en Energie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Rust en Energie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Rust en Energie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Praktijk voor Rust en Energie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Rust en Energie

Bezoekers bekeken ook