Positief Onderwijs Nederland

Positief Onderwijs Nederland is een Trainingscentrum gelegen aan Le Chevalierlaan 19 in Unknown.

Meer informatie over Positief Onderwijs Nederland in Unknown

Positief Onderwijs Nederland biedt een nieuwe benadering van onderwijs, waarbij anders kijken, denken en doen centraal staan. Het doel is om kinderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Door ruimte te creëren voor leren en ontwikkelen vanuit welbevinden, wordt er gewerkt aan een positieve mindset binnen het team en wordt de school een ontwikkelplek voor iedereen. Onderwijs gaat niet alleen over basisvakken, maar ook over sociale vaardigheden, identiteit en het leren kennen van jezelf in relatie tot anderen. De eigen senso-motorische ontwikkeling vormt de basis voor totale ontwikkeling. Positief Onderwijs Nederland heeft speciale tools ontwikkeld, zoals de Kidstool voor kinderen tussen 8 en 12 jaar en het EigenWeb voor jongeren tussen 12 en 18 jaar, om het welbevinden van kinderen in kaart te brengen. Daarnaast bieden ze praktische leergangen aan die aansluiten bij de situatie van scholen en vertalen ze theoretische kennis naar praktische toepassingen. Welbevinden is geen doel op zich, maar een weloverwogen en onderbouwd begrip. Positief Onderwijs Nederland is bereikbaar via telefoon, e-mail en bezoek.

Wil je weten wat Positief Onderwijs Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Positief Onderwijs Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Positief Onderwijs Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Positief Onderwijs Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Positief Onderwijs Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Positief Onderwijs Nederland

Bezoekers bekeken ook